Reviews

★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor het perfecte geboortekaartje voor ons, er zijn er heel veel over de grens gegaan. haha Dank je wel

★★★★★
5 5 1
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles gewoon 100 procent goed geregeld was!! Dank je wel voor alles!!

★★★★★
5 5 1
HELEMAAL Super Was Het . Ik Kreeg Ze Binnen Wat ze waren super mooi . Netjes , Mooi , Goedkoop En Goede Service Het is een aanrader voor iedereen die kaartjes wil .

★★★★★
5 5 1
Voor een baby met 2 verschillende nationaliteiten was een paspoort het ultieme geboortekaartje. We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad, vooral dat iedereen het zo origineel vond. Ook zijn we erg tevreden over de afhandeling en het uitwerken van onze ideeen. Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik wil even een compliment maken voor deze mensen. deze mooie kaartjes supersnel geleverd en een prima service. Zo hoort een top webshop te zijn Toch? Ik raad jullie echt aan bij al mijn vriendinnen!!

★★★★★
5 5 1
Wat een leuke geboortekaartjes hebben wij deze week in de bus gekregen. Wat een goede en snelle service bij dit bedrijf. Dank je wel.

★★★★★
5 5 1
ik dank jullie voor de goede en snelle service, We waren wat laat maar toch snel dit supermooie kaartje in de bus. Bij de volgende komen we weer bij jullie!!!

★★★★★
5 5 1
Ook even een reactie van mij, ik was alles vergeten en op het laatste moment toch nog besteld. Binnen 2 dagen was er een mooi ontwerp en kaartjes bij mij in huis. Dank je wel GeboortePaspoort.nl Dank je wel voor de snelle en fijne behandeling

Naam
E-mail
Sterren
Beoordeling